Bekijk uw winkelwagen Hulp op afstand Ticket indienen Klanten portaal

Cloud

Wat is de Cloud?

Wat is nou precies de Cloud? Simpel gezegd is de Cloud het opslaan en opvragen van gegevens, bestanden en software op een andere plek dan bij u op locatie. Doordat de gegevens niet bij u op locatie worden opgeslagen wordt de term Cloud gebruikt. Bij Go-Trex bestaat de Cloud uit goed beveiligde ISO 27001 gecertificeerde datacenters.

VoIP

Voice over IP, oftewel het bellen over het internet geeft u de mogelijkheid om via het internet gesprekken te voeren, doordat u via het internet belt zijn uw gesprektarieven vele male lager dan bij ISDN telefonie en belt u ook nog eens HD.
VoIP biedt u een betere manier van bellen tegen een voordeliger tarief.

 

Meer »

Werken in de Cloud

Is uw medewerker bij een klant? onderweg naar kantoor? of op een beurs? Uw medewerkers hebben altijd en overal zolang zij een internetverbinding hebben toegang tot hun Cloud omgeving en dus alle applicaties, bestanden en informatie die ze nodig hebben.

 

 

Meer »

Online back-up

Met Online back-up van Go-Trex hoeft u zich geen zorgen meer te maken  over het op tijd verwisselen van back-up tapes, waar uw back-up’s zich bevinden of wat er gebeurd met uw bestanden tijdens een crash, brand of diefstal. Uw back-upbestanden worden versleuteld en in een zeer goed beveiligd datacentrum geplaatst.

 

Meer »

Hosted Exchange

Thuis achter uw pc, onderweg op uw smartphone of bij een klant met een notebook… MS Outlook toont u altijd de meest actuele gegevens. E-mails en bestanden blijven op het apparaat beschikbaar, ook nadat de internetverbinding is verbroken.

 

 

 

Meer »