Network gotrex

Partner Connectivity


Go-Trex Glasvezel

Go-Trex Connectivity partner

Fair business.

Dit is een belangrijke term voor ons. Bij ons gelden voor elke partner dezelfde mogelijkheden. Je bepaalt zelf je marges en hoe je het product aanbiedt. Natuurlijk kunnen meedenken bij het bedenken van een propositie en je advies geven, maar je hebt zelf alle vrijheid om je eigen propositie te ontwikkelen.

Kennis van connectivity

De termen, Dual Homed, Multi-Homed, Dual Multihomed, Glasvezel, xDSL, Straalverbindingen, Managed router, en Dark fibers zijn ons zeker niet onbekend. Bij ons zitten collega's met verstand van netwerken, connectiviteitsoplossingen en de markt. En wij zijn altijd beschikbaar voor onze partners.

Altijd de beste verbinding

Altijd de beste verbinding: Doordat we met een groot aantal carriers samenwerken en directe koppelingen met ze hebben in de betreffende datacenters kunnen we heel voordelig door heel nederland internetverbindingen over glasvezel, xDSL en straal leveren. 

Persoonlijke touch

Partners zijn bij ons geen account of klanten, maar echt partners. We moeten het samen doen en dit vereist flexibiliteit, nauwkeurigheid en transparantie. We denken mee. 

Onafhankelijke ISP

We werken niet alleen samen met de grote bekende carriers, maar ook lokale carriers, dit zorgt ervoor dat je je klant altijd alle mogelijkheden kan aanbieden. 

Background

We helpen je graag!

Heb je vragen over aansluiting, kosten, levertijden of wil je graag persoonlijk advies?
Neem dan direct contact met ons op via :
088 303 54 20