Team working Hero
Hosting

Het Go-Trex hosting platform wordt over het algemeen gebruikt als centrale spil in de totaaloplossing. Alle applicaties die beter niet als SaaS bij derde partijen betrokken kunnen worden en ook beter niet lokaal kunnen draaien, kunnen vanaf ons hosting platform worden aangeboden. 

De reden waarom klanten veelal gebruik maken van ons hosting platform is omdat het bestaat uit state-of-the-art technologie, hoge performance netwerk infrastructuur en een best-in-class storage infrastructuur. 

Ons hosting platform is ontworpen en gebouwd om efficiënt  en effectief applicaties te ondersteunen onder alle omstandigheden (Always on). Daarom is er ook gekozen om alles redundant (dubbel) uit te voeren. Dit biedt onze klanten de hoogste beschikbaarheid en redundantie. 

Daarnaast is ons hosting platform fysiek ondergebracht in twee datacenters. Beide faciliterren een 100% energie- en koelingsgarantie. Hierdoor is de connectiviteit en beschikbaarheid in deze datacenters optimaal geborgd. Beide datacenters beschikken over een hoog certificeringsniveau en is door innovatieve toepassingen van warmtebeheer één van de meest energie-efficiënte en daarmee minst milieubelastende datacenters van Europa. 

State-of-the-art technologie

We maken gebruik van starte-of-the-art technologie om ervoor te zorgen dat onze klanten optimaal profijt hebben van ons high performance netwerk en best-in-class storage infrastructuur. 

Private cloud

We kunnen ervoor zorgen dat al uw data en applicaties worden opgeslagen in ons datacenter in Nederland, hier bent u van verzekerd. 

Redundantie

Ons gehelde hosting platform is dubbel uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat je altijd door kunt werken (Always on).

Background

We helpen je graag!

Heb je vragen over aansluiting, kosten, levertijden of wil je graag persoonlijk advies?
Neem dan direct contact met ons op via :
088 303 54 20