Go-Trex DSL
DSL

Een zakelijke xDSL-verbinding is een uitstekende internetverbinding voor jkleinere ondernemingen en uitermate geschikt als back-up verbinding. 

Go-Trex DSL

Waarom zakelijk xDSL voor jouw klant?

We leveren op het bekende xDSL netwerk van KPN zakelijk internet. xDSL verbindingen zijn uitermate geschikt voor bedrijven die een goede internetverbinding willen tegen een vaste lage prijs per maand. Ook is een xDSL aansluiting uitermate geschikt als back-up verbinding. 

xDSL heeft geen symmetrische snelheden en de maximaal haalbare snelheid is erg afhankelijk van de afstand naar de wijkcentrale en de kwaliteit van het koper. 

Voordelen van Go-Trex's Zakelijk xDSL


Beschikbaar op elke locatie.

Door onze nauwe samenwerking met verschillende DSL-Netwerk Providers hebben we de mogelijkheid om vrijwel overal in nederland een xDSL verbinding te leveren.

Back-Up Verbinding

Wilt u altijd online blijven? Door een DSL verbinding als backup voor uw glasvezelverbinding te gebruiken bent u altijd online! Valt de een uit, neemt de andere het over! 

24/7 support en 99,9% up-time

Internet is heel belangrijk voor vrijwel elke organisatie, dit weten we. Bij ons kun je gebruikmaken van een 24/7 professionele supportafdeling en bieden we een beschikbaarheid van 99.9% aan. 

Meer over DSL

Wat is DSL Internet?

DSL internet is de afkorting voor Digital Subscriber Line.
Deze techniek zorgt ervoor dat je kunt internetten via een koperdraadverbinding, of de traditionele telefoonverbinding. 

Hoe werkt DSL internet?

Bij DSL-internet verloopt de verbinding via een koperdraadverbinding, oftewel de traditionele telefoonverbinding. Daarnaast loopt er een hoogfrequent signaal door de telefoonlijn. Dit signaal is niet hoorbaar voor het menselijk oor, maar zorgt ervoor dat je gebruik kunt maken van internet als je de DSL-kabel correct aansluit.

Om gebruik te maken van DSL-internet heeft u een modem nodig. Het DSL-modem ontvangt het hoogfrequente signaal via het telefoonnetwerk en zet dit om in een bruikbaar internetsignaal.
In combinatie met een router gebruik je wifi in huis.

Je hebt ook je modem nodig om data te versturen. De modem verandert het internetsignaal in een hoogfrequent signaal en stuurt dit over het telefoonnetwerk.

Background

We helpen je graag!

Heb je vragen over aansluiting, kosten, levertijden of wil je graag persoonlijk advies?
Neem dan direct contact met ons op via :
088 303 54 20