Go-Trex Hosted Werkplek

Go-Trex Netwerk Partners


Go-Trex gaat alleen de beste samenwerkingen aan!

Een greep uit onze netwerkpartners

Hieronder zie je een greep uit onze netwerkpartners. Samen met meer dan 40 glasvezelleveranciers maken we het voor onze wholesale partners mogelijk om op elke locatie in Nederland zakelijk internet aan de eindklant aan te bieden. 

Kortom, dankzij ons landelijk dekkend en overlappend netwerk weet je zeker dat je altijd een passende oplossing kan aanbieden.

Eurofiber

Eurofiber is een aanbieder van hoogwaardige digitale infrastructuur. Met 56.300 km glasvezelnetwerk en elf datacenters. We bieden hen connectiviteits- en cloud infrastructuuroplossingen die naadloos op hun behoeften aansluiten. Onze open infrastructuur geeft hen de volledige vrijheid om diensten, toepassingen en providers te kiezen. 

DELTA Netwerk

Wij zijn DELTA Netwerk, onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Wij zorgen voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en hebben de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo'n 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. En daar komen elke week zo'n 6.000 adressen bij. Op naar 2 miljoen huishoudens en bedrijven die in 2025 gebruik gaan maken van de nieuwste generatie glasvezelinternet.

E-Fiber

E-Fiber? E-Fiber is al meer dan tien jaar een sterke drijvende kracht achter het groeiende glasvezelnetwerk in Nederland. Niet alleen in de grote kernen, maar tot aan de randen van de gemeente. Daar zit een heldere missie achter.

“Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van alle mogelijkheden die internet nu en in de toekomst biedt. Daarom nemen wij elke straat en elke woning mee als we infrastructuur aanleggen,

hoe afgelegen ook. Andere glasvezelexploitanten doen dat niet, of ze vragen er een toeslag voor. Wij staan voor gelijke monniken, gelijke kappen. Met onze netwerken brengen we letterlijk verbinding''.

Bright Access

Onze partner Bright Access heeft jarenlange ervaring met het leveren van dataverbindingen. Het bedrijf brengt glasvezel letterlijk en figuurlijk binnen het bereik van het MKB, doordat ze complete bedrijventerreinen ontsluiten. Hierdoor zijn de glasvezelaansluitingen van Bright Acces voordelig en flexibel, en is uw bedrijf snel klaar voor het werken in de Cloud. Want laten we eerlijk zijn: tegenwoordig is een glasvezelaansluiting gewoon een nutsvoorziening. Daarom maken we het u samen met Bright Access zo makkelijk mogelijk.

Fore Freedom 

Fore Freedom legt collectieve glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen. Inmiddels zijn ze de grootste landelijke leverancier van collectieve glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. Fore Freedom heeft op meer dan 150 bedrijventerreinen, 100% open glasvezelnetwerken gerealiseerd. 

BlackGATE

BlackGATE is de onafhankelijke zakelijke leverancier voor glasvezeldiensten. Via het glasvezelnetwerk van BlackGATE worden klanten voorzien van innovatie oplossingen met zeer hoge betrouwbaarheid. Met de diensten van BlackGATE kan uw bedrijf volledig redundant ontsloten worden zodat u zorgeloos kunt ondernemen zonder uitval van diensten. Samen met Go-Trex wordt altijd de beste oplossing voor de klanten gezocht!

WauWau

Online vergaderen, bewegen in de Cloud of gewoon je dagelijkse mail. Als ondernemer wil je verzekerd zijn van snel en stabiel internet. Check. Wauwau is je partner als het gaat om een betrouwbaar glasvezelnetwerk, zodat je kunt doen wat je wilt doen, zonder beperkingen. En over de prijs hoef je je ook geen zorgen te maken. Zorgeloos ondernemen dus.

RegioGlasvezel

RegioGlasvezel richt zich op het leveren van glasvezelnetwerken aan bedrijven en bedrijfsterreinen.
Gefoccused op midden- en klein bedrijf waar ze tegen aantrekkelijke tarieven het ontwerp, aanleg, beheer en exploitatie van de glasvezelinfrastructuur itialiseren

Background

Ook Partner Worden?

Wil je partner worden van Go-Trex?
Neem direct contact met ons op via:
088 303 54 20