Go-Trex Hosted Werkplek

Go-Trex Netwerk Partners


Go-Trex gaat alleen de beste samenwerkingen aan!

Go-Trex Netwerk Partners

We kunnen internet door heel Nederland leveren!
Dit doen we door onder andere samen te werken met de onderstaande glasvezelleveranciers:

Eurofiber

Eurofiber is een aanbieder van hoogwaardige digitale infrastructuur. Met 56.300 km glasvezelnetwerk en elf datacenters. We bieden hen connectiviteits- en cloud infrastructuuroplossingen die naadloos op hun behoeften aansluiten. Onze open infrastructuur geeft hen de volledige vrijheid om diensten, toepassingen en providers te kiezen. 

BlackGATE

BlackGATE is de onafhankelijke zakelijke leverancier voor glasvezeldiensten. Via het glasvezelnetwerk van BlackGATE worden klanten voorzien van innovatie oplossingen met zeer hoge betrouwbaarheid. Met de diensten van BlackGATE kan uw bedrijf volledig redundant ontsloten worden zodat u zorgeloos kunt ondernemen zonder uitval van diensten. Samen met Go-Trex wordt altijd de beste oplossing voor de klanten gezocht!

Fore Freedom 

Fore Freedom legt collectieve glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen. Inmiddels zijn ze de grootste landelijke leverancier van collectieve glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. Fore Freedom heeft op meer dan 150 bedrijventerreinen, 100% open glasvezelnetwerken gerealiseerd. 

RegioGlasvezel

RegioGlasvezel richt zich op het leveren van glasvezelnetwerken aan bedrijven en bedrijfsterreinen.
Gefoccused op midden- en klein bedrijf waar ze tegen aantrekkelijke tarieven het ontwerp, aanleg, beheer en exploitatie van de glasvezelinfrastructuur itialiseren

WauWau

Online vergaderen, bewegen in de Cloud of gewoon je dagelijkse mail. Als ondernemer wil je verzekerd zijn van snel en stabiel internet. Check. Wauwau is je partner als het gaat om een betrouwbaar glasvezelnetwerk, zodat je kunt doen wat je wilt doen, zonder beperkingen. En over de prijs hoef je je ook geen zorgen te maken. Zorgeloos ondernemen dus.

Background

Ook Partner Worden?

Wil je partner worden van Go-Trex?
Neem direct contact met ons op via:
088 303 54 20