Voice over IP.

Voice over IP is bellen via het internet. Met VoIP van Go-Trex beschik je over een telefonie platform welke eindeloos veel functionaliteiten biedt, voordelig, flexibel en schaalbaar is. Wilt u een gesprek eerst 5 keer laten over gaan op één toestel voordat deze automatisch wordt doorgeschakeld naar een ander toestel? Wilt u een dag thuis werken en het toestel daar gebruiken? Of wilt u een conference call met 4 collega’s starten? het kan allemaal en ook nog eens 70% voordeliger.

Voordelen van VoIP

  • Maandelijks opzegbaar
  • Onbeperkte capaciteit, nooit een lijn bezet
  • Flexibiliteit, overal bellen waar je een internetverbinding hebt
  • Geen telefoon centrale op locatie
  • Tot wel 70% voordeliger bellen
  • Kosteloos binnen uw eigen organisatie naar elkaar bellen
  • Combinatie met andere systemen waaronder koppelingen met CRM en ERP systemen.
Klik op ‘VoIP Calculator’ om een berekening van de verwachte kosten te maken. Op basis van deze calculatie kan je direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

VoIP functionaliteiten

Wij bieden twee pakketten aan; VoIP Basic en VoIP Premium. Hieronder vindt u een overzicht van de standaard beschikbare functionaliteiten.

VoIP Basic

Belgroepen

Met belgroepen kan je meerdere toestellen tegelijkertijd laten rinkelen bij een inkomend gesprek. Hiermee vergroot je de kans dat het gesprek beantwoord wordt.

Fax naar e-mail

Met fax naar e-mail worden inkomende faxberichten omgezet naar een e-mail en verstuurd naar een door jou gekozen e-mailadres.

Follow me

Met Follow me mis je nooit meer een telefoongesprek, ongeacht je locatie. Je mobiele telefoon, huistelefoon en zakelijk toestel gaan allemaal, indien gewenst, tegelijkertijd over bij een inkomend gesprek. Het gesprek wordt automatisch doorgeschakeld naar het toestel waarmee je opneemt.

Gespreksopname

Neem gesprekken op en luister ze eenvoudig terug.

Online beheer

Met online beheer krijg je door middel van een online portaal toegang tot je telefonie omgeving. Deze kan je binnen het online portaal helemaal zelf beheren binnen onze centrale.

Realtime statistieken

Met realtime statistieken krijg je door middel van een online portaal toegang tot verschillende rapportages en statistieken.

Voicemail

Wanneer je je telefoon niet opneemt wordt de beller automatisch doorgeschakeld naar je voicemail.

Voicemail naar e-mail

Met voicemail naar e-mail worden voicemailberichten omgezet naar een audiobestand en verstuurd naar een door jou gekozen e-mailadres.

VoIP Premium + alle functionaliteiten van VoIP Basic

Keuzemenu

Met een keuzemenu kan je bellers van te voren een keuze laten maken met welke afdeling zij wensen doorverbonden te worden.

Meldingen

Met meldingen kan de beller een bandje te horen krijgen met bijvoorbeeld ‘u bent nu verbonden met bedrijf X'.

Openingstijden

Met openingstijden wordt je telefonische beschikbaarheid ingericht op basis van de gedefinieerde openingstijden.

Supervisor

Met supervisor krijg je toegang tot de gesprekken van collega's. Dit biedt de mogelijkheid om mee te luisteren en/of het toetreden in een gesprek zonder dat hiervoor een uitnodiging nodig is.

Telefonisch vergaderen

Met het VoIP Basic Account kan je, afhankelijk van het type toestel, telefonisch vergaderen met een maximaal aantal van vier personen. Met telefonisch vergaderen wordt deze functionaliteit uitgebreid tot een onbeperkt aantal personen.

Wachtrij

Met een wachtrij kan je een onbeperkt aantal bellers in de wacht laten staan terwijl ze naar een wachtmuziekje luisteren. Indien gewenst krijgen ze te horen hoeveel wachtende er nog voor zijn.

Wachtrij Uitgebreid

Met een uitgebreide wachtrij kan je instellen dat een beller, welke binnen een bepaalde tijd terugbelt, direct doorverbonden wordt naar de laastgesproken persoon. In geval van langdurig wachten kan deze automatisch doorverbonden worden naar de hierna voorgedefinieerde persoon.

Voicemail centrale

Met voicemail centrale kan je de voicemail berichten van je vaste telefoontoestel afluisteren op elk gewenst ander toestel.

Gesprekstarieven

Klik op de onderstaande knoppen voor de gesprekstarieven van de desbetreffende regio.

Klik op ‘VoIP Calculator’ om een berekening van de verwachte kosten te maken. Op basis van deze calculatie kan je direct een vrijblijvende offerte aanvragen.