Onze visie

Als Go-Trex vinden wij het belangrijk om te doen waar we goed in zijn en dat is bedrijven compleet ontzorgen op het gebied van ICT.
Wij zorgen ervoor dat u als organisatie online, bereikbaar, veilig en productief blijft.

Dit doen wij door een compleet pakket aan ICT diensten beschikbaar te stellen welke bijdragen aan deze deze kernwaardes.

Spreekt onze visie u aan?

Neem dan nu direct contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Online

Bijna geen enkele onderneming kan vandaag de dag nog zonder een internetverbinding. Sterker nog voor veel bedrijven is een internetverbinding van essentieel belang net zoals stroom. Doordat wij nauw samenwerken met verschillende glasvezelleveranciers en DSL providers kunnen wij op vrijwel elke locatie in Nederland een internetverbinding leveren. Met een glasvezelverbinding kunt u snel en stabiel internetten. Hiernaast zou een DSL verbinding de ideale back-up verbinding zijn. Wij kunnen ervoor zorgen dat de publieke IP-adressen die u gebruikt gelijk blijven onafhankelijk van welke type verbinding u op dat moment gebruikt maakt. Zo zorgen we ervoor dat u online blijft tijdens het omschakelen naar de back-up verbinding zonder dat u hier zelf werk aan heeft. Bevind uw organisatie zich in het buitengebied? geen enkel probleem. Een straalverbinding kan dan de oplossing zijn. Kortom. Wij zorgen ervoor dat u online blijft.

shutterstock_628142273
shutterstock_577998424

Bereikbaar

Wij begrijpen maar al te goed hoe belangrijk bereikbaarheid voor een organisatie is vandaag de dag. Als een organisatie niet bereikbaar is verliest het tijd en geld, zo simpel is het. Bent u zelf vaak buiten de deur? geen enkel probleem wij zorgen ervoor dat u bereikbaar bent met uw zakelijk nummer op uw mobiele telefoon. Is uw internetverbinding uitgevallen op kantoor? Ook voor deze scenario hoeft u zich geen zorgen te maken uw zakelijk nummer kan namelijk elk moment direct doorgeschakeld worden naar uw mobiel telefoonnummer. Als de internetverbinding ook door ons geleverd word reserveren wij kosteloos 5 Mbit/s van de bandbreedte voor het VoIP verkeer zo kan het optimaal belasten van de internetverbinding nooit een nadelig effect hebben op uw VoIP gesprekken. U blijft dus bereikbaar.

Veilig

Heeft u uw IT zelf in beheer?
Doormiddel van security scans op IP niveau of bij u op locatie kunnen wij kwetsbaarheden in uw netwerk en systemen detecteren en oplossen, op deze manier blijft u veilig.
Werkt u bij ons in de Cloud? dan zorgen wij er uiteraard voor deze uw werkomgeving onderhouden en veilig blijft zodat uw organisatie ten alle tijden ongestoord door kan werken.

shutterstock_302508602
Productief

Productief

Uw werknemers zijn vaak de een van de grootste kostenposten van uw organisatie. Het is dus belangrijk dat ze zo efficiënt mogelijk kunnen werken, overal en altijd.
Even snel een online meeting bijwonen via Microsoft teams vanuit huis? of verder werken aan een gedeeld Excel bestand na een etentje met een klant in het restaurant? Zolang uw werknemers een werkende internetverbinding tot hun beschikking hebben kunnen zij overal en altijd bij hun bestanden en verder werken, dit zorgt voor blije en productieve werknemers wat uiteindelijk resulteert in meer omzet voor uw organisatie.

Spreekt onze visie u aan?

Neem dan nu direct contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.