Zakelijk glasvezel

Voor veel ondernemers is internet vandaag de dag essentieel. Met zakelijk glasvezel kan je razendsnel internetten, stabiel telefoneren, up- en download je supersnel grote bestanden en ben je klaar voor de toekomst met een doorgroei capaciteit tot wel 10 Gbit/s up- en download.

Glasvezel internet (2)
original_519396565

Zakelijk DSL

Een zakelijke DSL-verbinding is een prima internetverbinding voor kleinere ondernemingen. Hiernaast kunt u een DSL verbinding ook goed gebruiken als back-up verbinding voor uw glasvezelverbinding. Wij leveren alle type DSL verbindingen zoals ADSL, VDSL, VVDSL, BVVDSL en SDSL met de mogelijkheid op 24/7 support zodat u altijd terecht kunt bij onze helpdesk voor support.

Straalverbinding

Een straalverbinding is een prima oplossing voor bedrijven in het buitengebied.
Vaak zijn de internetverbindingen in buitengebieden traag en is een van de mogelijkheden voor een snelle internetverbinding glasvezel aan laten leggen.
De eenmalige kosten voor het laten aanleggen van glasvezel in een buitengebied kunnen hoog zijn, soms zo hoog dat het interessant kan zijn om een straalverbinding te nemen. Een straalverbinding vereist een line of sight. Dit houdt in dat de mast en antenne bij u op het dak met elkaar moeten kunnen communiceren zonder objecten er tussen. Wilt u meer weten omtrent de tarieven en mogelijkheden? neem dan direct contact met ons op.

original_1784436353