Wat is het werken in de Cloud?

Voor een medewerker betekent dit dat de programma’s en bestanden waarmee hij wil werken, altijd en overal beschikbaar zijn. Het maakt niet uit of hij nu op kantoor, bij een klant, thuis of onderweg is. Op het moment dat de medewerker het wil, heeft hij toegang tot uw zakelijke systemen en dossiers. Bij een Hosted werkplek krijgt iedere gebruiker een eigen bureaublad met daarop uw eigen applicaties inclusief Microsoft 365.

Flexibel werken

Werken in de Cloud is locatie- en tijdstip onafhankelijk. Waar u ook maar een internetverbinding heeft is uw volledige werkplek bestaande uit uw bureaublad, al uw applicaties en data 24/7 te benaderen.

Veilig en betrouwbaar

U hoeft zich niet meer te bekommeren over de veiligheid van uw gegevens, de omgevingen staan in goed beveiligde datacenters waar professionals zorgen voor back-up’s, programmatuur, beveiliging van uw systemen en software updates.

Gespecialiseerd onderhoud

U hoeft zelf geen servers meer te onderhouden, een gespecialiseerd team van deskundigen doet voor u het technisch onderhoud op de omgeving.

Een complete Cloud werkplek

U hoeft geen aparte softwarelicenties aan te schaffen voor de standaard meegeleverde software, waaronder Microsoft 365, Anti-virus/malware en anti-spam.

Overzichtelijke kosten

Doormiddel van vaste maandelijkse kosten weet u direct waar u aan toe bent, dit voorkomt verassingen achteraf.

Focus op kernactiviteiten

U heeft meer tijd om u op uw kernactiviteiten te richten, doordat de ICT een stuk eenvoudiger voor u wordt gemaakt.

Advies nodig?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of tarieven van een Hosted werkplek? neem dan direct contact met een van onze specialisten op.

[button target=”_self” hover_type=”default” text=”Neem contact op” link=”https://go-trex.com/contact-formulier/” color=”#ffffff” hover_color=”#0a0a0a” background_color=”#ec6707″ border_color=”#ec6707″]