Wat is Hosted Exchange?

Exchange is een onderdeel van Microsoft om onder andere e-mails, notities en de agenda te delen binnen uw bedrijf, normaliter is hier een server voor vereist. Doormiddel van Hosted Exchange is deze server niet meer nodig en wordt de gehele Exchange omgeving in de Cloud en dus in goed beveiligde data centers opgeslagen.

Wat zijn de voordelen van Hosted Exchange?

Zou het niet mooi zijn als uw medewerkers op elk moment van de dag over de meest recente informatie, zoals de laatste e-mails kunnen beschikken? Met Hosted Exchange kan dit!

Met Hosted exchange beschikt u op uw werkstation, laptop, tablet of smartphone over niet alleen de e-mails van uw medewerkers, ook al hun agenda’s, gedeelde documenten en alles wat er verder in Outlook staat. Al deze gegevens worden opgeslagen op een centrale Hosted Exchange-server. Deze server staat niet bij u op kantoor, maar in een zeer goed beveiligd datacenters. Wat misschien nog wel belangrijker is is dat de e-mails en andere gegevens op het apparaat beschikbaar blijven zelfs nadat de internetverbinding is verbroken.


Mailbox grootte

Outlook licentie

Back-up

Content filtering

Mobiele ondersteuning

Anti-virus en Anti-spam

Ondersteuning

Contractsduur

Opzegtermijn

Hosted exchange

€ 5

Maandelijks

25GB

0

Dagelijks

In & uitgaand

SLA-A

3 maanden

Maandelijks

Hosted exchange +

€ 9,99

Maandelijks

50GB

1

Dagelijks

In & uitgaand

SLA-A

3 maanden

Maandelijks