Waarom uw domeinnaam bij Go-Trex registeren?

Go-Trex begrijpt dat domeinnamen van cruciaal belang zijn bij deelname aan het internetverkeer. Een domeinnaam is het adres van uw website. Door middel van domeinnamen is er contact tussen computers, bedrijven, personen en elektronische postbussen van diverse instellingen. Met een domeinnaam bent u online vindbaar en het heeft vele mogelijkheden.

Go-Trex biedt een complete hosting oplossing aan. Door in de beginfase uw domeinnaam bij ons onder te brengen heeft u vanaf de start alles onder één dak en dus één aanspreekpunt voor al uw vragen. U kunt uw domeinnaam al registreren voordat u tot zakelijke activiteiten overgaat. Zo heeft u uw domeinnaam veilig gesteld voor bijvoorbeeld een nieuw product dat u in de toekomst in de markt wilt gaan zetten.

Waar voldoet een goede domeinnaam aan 

Wat krijgt u van ons?

  • Bevat geen onnodige koppeltekens.
  • Geeft geen onduidelijkheden over de schrijfwijze.
  • Is makkelijk te onthouden.
  • Houdt een direct verband met uw product en/of diensten.
  • U kiest zelf uw gewenste domeinextensie.
  • U wordt juridisch eigenaar van de domeinnaam gedurende een vastgestelde contractperiode.
  • U krijgt toegang tot ons controlepaneel
  • Wanneer u een hostingspakket afneemt kunt u uw domeinnaam koppelen aan dit pakket.

Domeinnaam verhuizen

Volg de onderstaande stappen om uw domeinnaam snel en makkelijk te verhuizen van uw huidige provider naar ons.

Stap 1

Zeg de overeenkomst bij uw huidige hostingprovider op. Veel providers hebben een opzegtermijn van 1 tot zelfs 3 maanden. Wanneer u nu opzegt bij uw huidige provider, loopt uw contract niet onnodig lang door. Bij een te late opzegging berekent uw provider soms nog kosten, terwijl u geen gebruik meer van hun diensten maakt.

Stap 2

Zet uw domeinnaam klaar voor verhuizing. Controleer of het e-mailadres van het administratieve contact van uw domeinnaam klopt. Op dit e-mailadres krijgt u namelijk van ons de vraag binnen om de verhuizing te bevestigen. Als dit adres afwijkt van het adres waarop u de e-mail wenst te ontvangen, kunt uw oude provider dit veranderen. Als de domeinnaam eindigt op .nl, .com, .net, .org, .info en .biz heeft u een verhuiscode nodig. Vraag deze aan bij uw huidige provider en voor deze tijdens de bestelling bij ons in. Kijk ook of de domeinnaam niet “gelocked” is (beveiligd tegen verhuizen). Ook dit laatste kan uw huidige provider voor u veranderen.

Stap 3

Plaats nu bij ons uw bestelling. Bij het gedeelte waar u uw domeinnaam opgeeft, geeft u aan dat het om een verhuizing gaat. Volg alle aanwijzigingen op het bestelformulier en rond de bestelling af.

Stap 4

Na het ontvangen van uw betaling sturen wij u de login gegevens en starten de verhuizing van de domeinnaam. Tijdens de verhuizing kunt u alvast uw website naar onze server uploaden en uw e-mailadressen instellen. Daarna wordt de domeinnaam binnen 1 tot 5 werkdagen naar ons overgeschakeld.
* Dit is afhankelijk van de huidige provider