Go-Trex introduceert uniek Service Provider Model voor wholesale partners

01 juli 2024

Go-Trex Logo Pijnacker

Go-Trex, een toonaangevende wholesale internet service provider, biedt een breed scala aan diensten zoals Connectiviteit, UcaaS (Unified Communications as a Service), MaaS (Management as a Service), en andere whitelabel oplossingen aan haar wholesale partners. Met een sterke focus op innovatie en geavanceerde technologieën, heeft Go-Trex een unieke propositie gecreëerd die haar partners in staat stelt om concurrerende en hoogwaardige diensten aan te bieden.

Dankzij de bouw van een technisch netwerk op basis van de nieuwste technieken en strategische samenwerking met diverse Nederlandse netwerk-, hardware- en softwareleveranciers, heeft Go-Trex een uitzonderlijke positie in de markt verworven. Dit resulteert in het nieuwe Service Provider Model, dat wholesale partners ongekend lage tarieven biedt voor innovatieve technische oplossingen die exclusief via Go-Trex verkrijgbaar zijn.

Boy Arenas van der Keur, commercieel directeur van Go-Trex, legt uit: "Voorheen was het voor Managed Service Providers (MSP’s) moeilijk om te concurreren met Internet Service Providers (ISP’s) en operators op het gebied van internet- en UcaaS-oplossingen. Dankzij ons Service Provider Model kunnen onze partners nu technisch innoverende oplossingen leveren tegen ongekend scherpe tarieven. Hierdoor ontstaat er een unieke marktpropositie waarbij onze partners zelfs voordeliger kunnen zijn dan traditionele internet- of VoIP-distributeurs, terwijl ze tegelijkertijd betere oplossingen bieden aan hun (eind)klanten."

Met dit nieuwe model zet Go-Trex een belangrijke stap in het ondersteunen van haar partners en het versterken van hun positie in de markt. Door hen te voorzien van flexibele en schaalbare oplossingen, draagt Go-Trex bij aan hun succes in een steeds competitievere digitale omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op via partnersupport@go-trex.com en/of +31 88 303 54 20.