Hosting - Go-Trex
16
page-template-default,page,page-id-16,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Bekijk uw winkelwagen Hulp op afstand Ticket indienen Klanten portaal

Hosting

Hosting

U bent een website aan het maken, u heeft een domeinnaam geregistreerd, het ontwerp voor de website is in samenspraak met een webdesigner gemaakt en een webdeveloper heeft uw website gemaakt. Het enige dat nog moet gebeuren is het online zetten van uw website, zodat uw website op ieder moment van de dag, via het internet te benaderen is. Hierover moet een website op het internet opgeslagen worden, dit kan met behulp van websitehosting. Go-Trex is uw hostingsprovider die uw website op het internet kan plaatsen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften biedt Go-Trex u de keuze uit verschillende hosting-paketten.

Shared hosting

Shared hosting is de meest gebruikte en voordeligste vorm van webhosting. Uw domein wordt gehost op een webserver die u deelt met andere domeinen. Dit hostingspakket is het meest geschikt voor de wat kleinere websites waarop een beperkt aantal gebruikers komt.

 

Meer »

VPS hosting

U beschikt over een eigen virtuele server waarop u één of meerdere website kunt hosten. Naast websites kunt u ook uw eigen software installeren. Het is meest geschikt voor bedrijven die erg afhankelijk zijn van hun website en voor de zwaardere websites.

 

Meer »

Colocatie hosting

Colocatie houdt in dat u uw eigen server in een van de serverruimtes van Go-Trex plaatst en aansluit op het netwerk.
Bij de colocatie hosting oplossing van Go-Trex bent u gegarandeerd van een hoge uptime en een stabiele netwerk verbinding.

 

Meer »

Reseller hosting

Als reseller verkoopt u uw eigen hostingproducten op uw eigen website, geheel onder uw eigen bedrijfsnaam. U bepaalt zelf hoe u uw webhostingpakketten aan uw klanten wilt leveren, de facturering en de ondersteuning voor uw klanten doet u zelf.

 

Meer »